Academy Kalender

Workshops & trainingen over online marketing

De online marketingcommunicatiemix wordt steeds complexer. Daarom is het verstandig om continu nieuwe kennis te vergaren om op de hoogte te blijven van de nieuwste mogelijkheden binnen online marketing.

Met die reden startten wij in 2010 de Netexpo Academy. Bij de Netexpo Academy kun je  workshops en trainingen volgen op het gebied van Zoekmachine Marketing (SEO en SEA), e-mail marketing, Social Media en e-commerce. Onze speciaal geselecteerde trainers beschikken over actuele kennis - veelal uit de praktijk - en delen deze graag met jou!


Korte workshops


De workshops duren 3 uur en worden gegeven op kantoor bij Netexpo in Haarlem. Afhankelijk van het onderwerp organiseren we ontbijt-, lunch- of avondsessies.
 
Lees meer over onze Workshops ›


1-daagse trainingen


De trainingen worden aangepast op de vraag en het niveau van de deelnemers en duren meestal 2 dagdelen. We organiseren zowel individuele als groepstrainingen op locatie in Haarlem of in-company.  


Lees meer over onze 1-daagse trainingen »
 

Heb je vragen?


Neem vrijblijvend contact op voor vragen over de workshops en trainingen van de Netexpo Academy. We organiseren ook in-company maatwerk trainingen.

Neem contact op