Academy Kalender

Onze Academy deuren zijn weer geopend!

Netexpo is een fullservice internetbureau in Haarlem. Sinds 1996 werken wij dagelijks met een enthousiast team van online marketeers, accountmanagers, developers, designers en projectmanagers aan mooie online klantvraagstukken.

De kennis die wij in huis hebben delen wij graag. De online marketing- en communicatiemix wordt immers steeds complexer. Daarom is het verstandig om continu nieuwe kennis te vergaren om op de hoogte te blijven van de nieuwste mogelijkheden binnen online marketing. Om deze reden hebben wij de Netexpo Academy in het leven geroepen. Ons voornaamste doel is onze huidige en toekomstige klanten op de hoogte brengen van online marketing trends.

Dit doen wij door middel van kennisdeling tijdens een workshop kickstart breakfast of workshop update drinks & bites. Tijdens deze workshops laten wij interssante sprekers aan het woord. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wacht daarom niet te lang en selecteer links van deze pagina één van onze workshops om je aan te melden. Via een e-mail ontvang je van ons een bevestiging van deelname.

Boek een Around the table sessie
Heb je een specifiek (online) marketing vraagstuk? Boek dan een around the table sessie met onze online marketing consultants. Tijdens deze sessie gaan we uitgebreid in op jouw vraagstuk met als doel de beste online oplossing met elkaar te bedenken.

 

Heb je vragen?


Neem vrijblijvend contact op voor vragen over onze workshops en de around the table sessies van de Netexpo Academy. 

Neem contact op