Online Marketing trainingen

Netexpo Academy verzorgt diverse 1-daagse trainingen voor marketeers en webmasters die zelf actief aan de slag willen gaan of al enige ervaring hebben met online marketing activiteiten en er het maximale uit willen halen.
 

Tijdens de training wordt dieper ingegaan op specifieke onderwerpen en wordt er veel ruimte geboden voor het toetsen van de "eigen praktijk" aan de theorie en de praktijkervaring van de trainer.
 

"Wij hebben de training als zeer waardevol ervaren en waren onder de in druk van de
voorbereiding en de toegesneden informatie die de trainer voor ons had."

Amsterdam Uitburo

Zoekmachine Marketing training


Hoe zorg je ervoor dat je website goed vindbaar is in Google? Tijdens de training krijg je praktische tips over het optimaliseren van je website, link building en de techniek achter de vindbaarheid van je website. Na deze training kun je zelf aan de slag met Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Google Adwords (SEA).
 

v.a. € 295,-*

Meer informatie ›

 

Google Analytics training


Hoe creëer je meer omzet via je website of webshop? Volg de 1-daagse Google Analytics training om dieper in te gaan op specifieke onderwerpen, zoals het maken van rapportages, het optimaliseren van je website, het verhogen van conversie en het beheren van je AdWords campagnes.
 

v.a. € 295,-*

Neem contact op
 

     

Social Media training


Tijdens deze training komen verschillende Social Media platformen aan bod, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Welk plaform kies je, hoe onderhoudt je deze en hoe ga je hier intern mee om? Heb je al een webcare afdeling en hoe belangrijk is dit voor je communicatie strategie?
 

v.a. € 295,-*
 

Neem contact op ›

 

Maatwerk in-company training


We verzorgen ook maatwerk trainingen op locatie. Vaak zijn er specifieke leerdoelen vastgesteld en is er behoefte aan een op maat gemaakte training die aangepast is op het niveau van de cursisten. De Netexpo Academy heeft vele contacten met professionals die we kunnen inzetten voor een in-company training.

Prijs op aanvraag

Neem contact op ›


* De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie.
 

Trainingen worden gegeven in kleine groepen


De trainingen worden gegeven in kleine groepen van 8-10 personen. Dit bevordert de interactiviteit van de training en geeft ruimte voor het behandelen van alle persoonlijke cases of vragen.
 

Gespecialiseerde trainers


Al onze trainingen worden verzorgd door ervaren trainers. Zij werken dagelijks voor bekende nationale en internationale opdrachtgevers. Hun ervaring en praktijkvoorbeelden maken onze trainingen zeer tastbaar en inspirerend.
 

Inschrijven voor een training


Het trainingsaanbod van de Academy wordt aangepast op de aanvragen die we ontvangen. Via het contactformulier kun je vrijblijvend aangeven in welke training(en) je interesse hebt. Een van onze accountmanagers zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen over je aanvraag.

Ik heb interesse in een training ›

Meer informatie?


Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.
We denken graag met je mee!


+31(0)23 - 531 88 74

Bezoekersadres:
Hulswitweg 14
2031 BG Haarlem

Bel mij terug