Netexpo ontwikkelt heatmap module

Door de inzet van een heatmap is het uiterst goed zichtbaar op welke zones van je website je bezoekers klikken. Een handige tool om meer te weten te komen over het klikgedrag en daarmee ook de verwachting van je bezoeker.
 

De werking van de heatmap-module


Met de heatmap is het mogelijk de gebruiksvriendelijkheid van je website te onderzoeken. Er kan getest worden of je opmaak en indeling van je website aansluiten bij het gedrag en de wensen van je bezoeker.

Een rode zone geeft aan dat er veel geklikt wordt op bijvoorbeeld een logo, afbeelding of link. Een blauwe zone geeft aan dat er weinig tot niet is gekeken en geklikt. Met de informatie uit de heatmap kan je website verder worden geoptimaliseerd.
 

Voorbeeld: Het kan zijn dat veel bezoekers op een bepaalde plaats binnen je website klikken omdat men daar een bepaalde actie verwacht. Is deze actie er niet dan zullen bezoekers afhaken. Met een heatmap is het mogelijk deze informatie boven tafel te krijgen en ervoor te kiezen het wel klikbaar te maken om zo de conversie te verhogen.
 

Enkele voordelen:

  • Volledig geïntegreerd in het Exposer CMS
  • De heatmap-module geeft geen vertraging op je website
  • Netexpo heeft eigen externe services ontwikkeld voor het bijhouden van de clicks

Meer info?


Wil je meer informatie over de heatmap-module van de Exposer? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.

Neem contact op

10-04-2012 | Ingrid Dijkstra

Reageer

Naam: *
Naam: *
E-mail: *(Wordt niet gepubliceerd)
Reactie: *

* Verplicht