Mobiele website of App laten bouwen?

Een mobiele website is een variant van de dekstop website en speciaal geschikt gemaakt voor mobiele devices zoals tablets en smartphones. Apps zijn applicaties die op de smartphone geinstalleerd dienen te worden en gebruik kunnen maken van alle functies op de smartphone.


Mobiele websites


Bij een mobiele website wordt er een compleet nieuw design en template voor je website gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met het formaat van mobiele telefoons en tablets. De content is in veel gevallen aangepast op de mobiele informatiebehoefte, denk hierbij aan locatiegebonden en actuele informatie. Bij een mobiele website dien je ook rekening te houden met zoekmachine optimalisatie voor mobiele zoekmachines. 

Lees meer ›
 

Native Apps


Apps zijn er in twee verschillende vormen, Native Apps en Web Apps. De Web Apps worden ook wel mobiele websites genoemd. Bij de ontwikkeling van een Native App is de keuze voor het juiste platform van belang. Bij de ontwikkeling van een Web App is het belangrijk rekening te houden met navigatie op een touchscreen en de leesbaarheid van de website.

Lees meer ›
 

Interesse in een mobiele website of App?


Wil je meer informatie over het ontwikkelen van een mobiele website of App? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers of vraag een offerte aan via de website.

Vraag een offerte aan

Meer informatie?


Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.
We denken graag met je mee!


+31(0)23 - 531 88 74

Bezoekersadres:
Hulswitweg 14
2031 BG Haarlem

Bel mij terug