Missie & visie Netexpo Internet

Netexpo Internet ontwikkelt en vermarkt websites en webshops voor het MKB en de grootzakelijke markt. Door een professionele onderneming te exploiteren waar innovatie, expertise en persoonlijk contact centraal staan, wil Netexpo Internet ondernemingen succesvol maken met al hun internetactiviteiten. In 2015 wil Netexpo een toonaangevend full service internetbureau zijn dat tot de top 25 van Nederlandse internetbureaus behoort.
 

Over de directie


De directie van de Netexpo bestaat uit 2 geboren ondernemers uit Zandvoort, Menno en Remco Vriesema. De broers hebben beiden veel ervaring opgedaan binnen de online industrie en delen deze expertise graag met andere ondernemers.
 

Over Remco Vriesema


Sinds 2002 is Remco Vriesema verantwoordelijk voor strategie, business development en financiĆ«n. Gedurende de eerste jaren ook voor de operatie, sales en marketing. Geschoold als strategisch marketeer, als laatste werkzaam geweest als manager marketing & PR bij een grote handelsfirma in automotive producten. 

  Connect on LinkedIn
 

Over Menno Vriesema


Sinds 2006 werkzaam bij de Just Internet Group. Binnengekomen als business unit manager van Informaxion e-messaging. En sinds 2010 verantwoordelijk voor de operatie en sales. Geschoold als inkoper, als laatste werkzaam geweest bij een auto-importeur als inkoper en later als event manager.

  Connect on LinkedIn