Maak je website of webshop beter vindbaar

Het succes van een website of webshop begint vaak bij het vindbaarheid zijn binnen zoekmachines. Er zijn vele manieren om bereik te creëen en traffic naar je website of webshop te genereren.

Netexpo werkt met ervaren online marketing specialisten op gebied van SEO, SEA, e-mail marketing en Social Media marketing. Wij adviseren je graag bij het optimaliseren van je website of webshop!
 

Zoekmachine Optimalisatie (SEO):

Netexpo werkt samen met een aantal SEO specialisten die je kunnen helpen bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website of webshop. Middels een expertanalyse ontvang je een concreet verbeteradvies voor de conversie optimalisatie van jouw website op gebied van content, techniek en linkbuilding.
 

Vraag offerte aan

 

 

Zoekmachine Adverteren (SEA):

  • Adword campagnes
  • Landingspage optimalisatie
  • Rapportages

Om traffic naar je website te creëren en het aantal conversies te verhogen kun je Google Adwords campagnes inzetten. Adverteren binnen Google is een efficiënt communicatiemiddel. De resultaten zijn zeer goed te monitoren en bij te sturen. Netexpo werkt met Adwords specialisten die zowel campagnes opzetten als onderhouden. De resultaten worden maandelijks gerapporteerd.
 

Vraag offerte aan

 

Social Media marketing:

  • Social Media strategie
  • Facebook Apps & Ads
  • Community management
Om bereik te creëren kun je Social Media inzetten binnen je marketingcampagne. Facebook en Twitter zijn zeer geschikt voor het intensiveren van de interactie met je doelgroep.

Lees meer
 

E-mail marketing:

  • Actiematige e-mail campagnes
  • Design e-mail templates
  • E-mail marketing software
De functie van e-mail marketing is een belangrijk communicatiemiddel binnen de marketingmix. Dit pushmiddel zorgt voor top of mind awareness en anderszijds traffic naar je website.

Lees meer

Maatwerk SEO en SEA trainingen


Het optimaliseren van een website is een continu proces. Vaak is dit in handen van de organisatie zelf. In dit geval kunnen we je helpen door middel van een maatwerk training die specifiek is afgestemd op jouw klantcase.

Bekijk het trainingsaanbod van de Netexpo Academy »

Meer informatie?


Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.
We denken graag met je mee!


+31(0)23 - 531 88 74

Bezoekersadres:
Hulswitweg 14
2031 BG Haarlem

Bel mij terug