Netexpo Internet, full service internetbureau Haarlem


Netexpo is een full service internetbureau in Haarlem. Al meer dan 18 jaar 'gek van internet'. Sinds 1996 hebben we veel expertise opgebouwd voor de ontwikkeling van websites, webshops, Apps en online marketing.
 

Een enthousiast team van specialisten


Aan elke opdracht werkt een multi-disciplinair team met veel enthousiasme aan uw project. Met 30 medewerkers, waaronder marketeers, accountmanagers, visual designers, projectmanagers, specialisten en developers, behoren we tot de middelgrote internetbureaus in Nederland. Onze developers zijn gecertificeerd in Zend Framework en Magento en leveren de beste kwaliteit.
 

Onze werkwijze


We werken volgens SCRUM, een flexibele ontwikkelmethode waarbij je projecten worden opgedeeld in verschillende fases, ook wel sprints genoemd. Hierdoor houden we controle over de voortgang en zorgen we dat we samen het doel bereiken. 

Onze ervaring


In ons portfolio hebben we een aantal projecten waar we trots op zijn nader toegelicht. Wilt u meer beeld bij de mogelijkheden van onze diensten en ervaring met het ontwikkelen van websites, webshops, Apps en online marketing toepassingen? Bekijk ons portfolio ›
 

Just Internet Group


Netexpo is onderdeel van de Just Internet Group. De Just Internet Group bestaat uit bedrijven die allemaal hun eigen discipline op het gebied van online media vertegenwoordigen. Zij ondersteunen organisaties bij het realiseren en exploiteren van online concepten. Tevens initiëren zij eigen concepten of participeren in concepten van derden. Alle business units werken nauw met elkaar samen voor het behalen van een optimaal resultaat voor onze klanten.

Meer informatie op www.just-internet.nl

Meer informatie?


Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.
We denken graag met je mee!


+31(0)23 - 531 88 74

Bezoekersadres:
Hulswitweg 14
2031 BG Haarlem

Bel mij terug