Academy.

 

Onze academy deuren staan voor je open!


Relevant zijn in een wereld waar verandering en (online) innovatie aan de orde van de dag is, valt of staat met het continu vergaren van nieuwe kennis. Daarin nemen wij graag het voortouw, dus hebben we de Netexpo Academy in het leven geroepen.
 
Tijdens een 'workshop kickstart breakfast' of 'workshop update drinks & bites' delen we dan graag onze online kennis. Dat doen we niet alleen, want onze gastsprekers zijn de échte specialisten: onze klanten die oplossingen in de praktijk ervaren. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden om succesvol te zijn, dus meld je vandaag nog aan.
 
 

Sfeerimpressie netexpo academy.

Proef de sfeer tijdens onze academy-sessies door deze video.
De beste manier om je kennis te verrijken is volgens ons in een relaxte omgeving met sprekers uit de praktijk. Van online marketing tot marketing automation. Van e-commerce tot omnichannelstrategie.

Schrijf je vrijblijvend in voor één van onze academies of stuur een berichtje met een onderwerp dat jij graag behandeld zou zien.
 
 
 

Around the table sessie

Heb je een specifiek (online) marketing vraagstuk? Boek dan een vrijblijvende around the table sessie met onze online marketing consultants. Tijdens deze sessie gaan we uitgebreid in op jouw vraagstuk met als doel de beste online oplossing met elkaar te bedenken.

Leer ons kennen