Netexpo certified businesspartner Tripolis

Jordy Lefeber., 11-03-2015

Vorige week woensdag is Netexpo, onderdeel van de Just Internet Group, bronze partner geworden van Tripolis. Als partner adviseren wij opdrachtgevers over de inzet van Tripolis Dialogue e-mail marketing software en kunnen wij deze software volledig zelfstandig implementeren.

netexpo tripolis partner

E-mail Marketing Automation
E-mail marketing en marketing automation zijn begrippen die sinds korte tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Waar marketing automation (potentiële) klanten prikkelt in het aankoopproces en contactmomenten creëert, ondersteunt e-mail marketing hierin door het geautomatiseerd aanbieden van relevante content. Deze content past zich aan op basis van het klantprofiel, de locatie en/of het tijdstip van openen (e-mail 5.0: one-to-one).

Tripolis Dialogue
E-mail marketing is dan ook nog steeds één van de meest doelgerichte en kosteneffectieve middelen voor online marketeers. Met behulp van de Tripolis Dialogue e-mailmarketing software,  kunnen wij multi-touch en multi-channel marketingcampagnes ontwikkelen. Daarnaast zijn de resultaten hiervan volledig meetbaar. De Tripolis Dialogue software wordt aangeboden als een SaaS- (Software as a Service) oplossing.

Ons team
Uiteraard begint een goed doordachte marketing automation campagne met de ontwikkeling van een visie en strategie, daarna volgt de implementatie van de software. De dienstverlening van Netexpo Internet E-mailmarketing is daarom ook full service ingestoken, dat wil zeggen: consultancy, implementatie, campagnes, support en training.

Heeft u interesse?
Neem dan contact op met onze collega Jordy Lefeber voor meer informatie via 023 - 531 88 74 of stuur een e-mail naar jordy@netexpo.nl

Jordy Lefeber. Online marketing consultant

 

jordy@netexpo.nl

Thema's

 

Reageer.

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.