GiftForYou | Zakelijk.

 

De grootste uitdaging.

Netexpo bouwde voor GiftForYou een maatwerkwebsite voor het verzilveren en bestellen van beleveniscadeaus. De beleveniscadeaus hebben een vaste waarde en thema. Als ontvanger bepaal je zelf waar je je cadeau verzilvert. Na het online succes van GiftForYou op de consumentenmarkt, kon een passende oplossing voor de zakelijke markt niet uitblijven. Zakelijke klanten willen voor hun relaties en personeel de juiste cadeaubelevenis selecteren uit het uitgebreide assortiment van GiftForYou. GiftForYou zocht naar een oplossing waarmee zakelijke klanten laagdrempelig hun relatiegeschenk kunnen uitzoeken en bestellen. Daarnaast mocht de optie voor het aanvragen van persoonlijk advies of een offerte niet ontbreken.
 


De beste aanpak.

Luisterend naar de wensen van GiftForYou ontwikkelde Netexpo een maatwerkoplossing binnen de bestaande website. Het resultaat is een wizardapplicatie, die functioneert als een eenvoudige bestelmodule. Deze bestelmodule biedt zakelijke klanten de mogelijkheid in drie stappen een passend beleveniscadeau te selecteren en te bestellen. Op basis van de door de klant aangevinkte prijs en thema('s) maakt de wizardapplicatie op de achtergrond een overzicht van passende arrangementen. Aan de klant wordt het overzicht in de bestelmodule getoond. Mocht een zakelijke klant tijdens het bestellen vragen hebben, dan kan via het vernieuwde contactformulier alsnog advies gevraagd worden. De bestelmodule onthoudt de eerder gemaakte keuzes, zodat later het bestelproces eenvoudig afgerond kan worden. Naast de opties om via iDeal of creditcard af te rekenen is het in de wizardapplicatie ook mogelijk te betalen op factuur. 
 

De uitkomst.


gift_4_you_mac.png
 

De gelukkigste klant.


“Wij zijn erg tevreden met de samenwerking met Netexpo. Bij nieuwe ideeën en wensen die we hebben voor onze website(s) denken onze contactpersonen goed mee en dragen zij ons oplossingen en ideeën aan waar we echt iets mee kunnen. Het contact verloopt erg goed en vlot en we hebben op die manier al vaak kunnen zien dat projecten naar tevredenheid binnen de gestelde deadline worden opgeleverd.”

Els Gosens
Digital Product Manager GiftForYou
 

De sterkste resultaten.

Door het toevoegen van een online bestelmodule is
de dienstverlening voor de zakelijke markt verbeterd,
de vindbaarheid door nieuwe zakelijke klanten in
zoekmachines vergroot en de conversie gestegen.
Bijkomend voordeel van deze realisatie is dat
de interne afhandeling van het verkoopproces
efficiënter verloopt.

Benieuwd naar de zakelijke bestelmodule?

Ga naar GiftForYou.nl.
1_macbook2.png
 
 
 

Meer informatie?

Vraag Remco Vriesema
023 - 531 88 74.

Mail.

 

Wilt u met ons sparren?

De koffie staat altijd klaar.
Wij zijn er klaar voor!

Contact.

 

Bij ons werken?

Sluit je aan bij ons
superteam.

Vacatures.