GiftForYou.

één platform voor alle belevenissen.

 

De grootste uitdaging.

Van een dagje relaxen in een wellnessresort tot Ferrari rijden, het kan allemaal met de belevenisboxen van GiftForYou. Een concept dat in 2014 op de markt werd gebracht door GiftFor2, marktleider in Nederland op het gebied van beleveniscadeaus. Ze vroegen hulp online vindbaar te zijn en te blijven. Dat was door de grote hoeveelheid uiteenlopende wensen en goede ideeën een grote uitdaging!


 

De beste aanpak.

Op de oorspronkelijke website van GiftFor2 waren de wensen en innovaties voor GiftForYou moeilijk realiseerbaar. Netexpo adviseerde dan ook de ontwikkeling van een nieuwe maatwerk website: een samenvoeging van de merken GiftForYou en GiftFor2. Daarbij is het beheer eenvoudig en drieledig: voor klanten, leveranciers en eigen medewerkers. Ook ondersteunen wij aan de achterkant voor een optimale online prestatie.

 

giftforyou-website-2.png
 

De gelukkigste klant.


“Wij zijn erg tevreden met de samenwerking met Netexpo. Bij nieuwe ideeën en wensen die we hebben voor onze website(s) denken onze contactpersonen goed mee en dragen zij ons oplossingen en ideeën aan waar we echt iets mee kunnen. Het contact verloopt erg goed en vlot en we hebben op die manier al vaak kunnen zien dat projecten naar tevredenheid binnen de gestelde deadline worden opgeleverd.”

Els Gosens
Digital Product Manager GiftForYou
 

De sterkste resultaten.

Samen gaan wij voor het grootste online succes voor GiftForYou. Wij denken dan ook continue mee in passende oplossingen voor ieder nieuw product. Met deze ervaring zijn we in staat de online klantervaring continue te verbeteren en dragen we zo ook bij aan het langeretermijnsucces. In 2,5 maand hebben we al het volgende bereikt:
 
  • Ruim 280.000 nieuwe gebruikers
  • 5 miljoen bezoekers die de pagina’s van de nieuwe website hebben bekeken.
1_giftforyou_verpakking.png
 
   

Tested By The Insiders.

Dagelijks werken we met veel plezier aan het succes van onze klanten, daarvoor willen we tot het uiterste gaan. Wij geloven namelijk dat de klantwens altijd het vertrekpunt voor succes is. In het nieuwe project ‘Tested By The Insiders’ testen wij de producten en/of diensten van onze klanten dan ook zelf uit. GiftForYou was de eerste, bekijk en beleef het zelf!
 
 

GiftForYou zakelijk.

Door het toevoegen van een online bestelmodule is de dienstverlening voor de zakelijke markt verbeterd, de vindbaarheid door nieuwe zakelijke klanten in zoekmachines vergroot en de conversie gestegen. Bijkomend voordeel is dat de interne afhandeling van het verkoopproces ook efficiënter verloopt.

Naar GiftForYou case.

 
 
 
 

Meer informatie?

Vraag Remco Vriesema
023 - 531 88 74.

Mail.

 

Wilt u met ons sparren?

De koffie staat altijd klaar.
Wij zijn er klaar voor!

Contact.

 

Bij ons werken?

Sluit je aan bij ons
superteam.

Vacatures.