KvK.

 

De grootste uitdaging.

De Kamer van Koophandel (KvK) is niet alleen maar eigenaar van het Handelsregister. De KvK helpt ondernemers ook verder met ondernemen. Om dit te bereiken wil ze iedere ondernemer relevante informatie aanbieden over het starten van een bedrijf, innovatie, financiering of internationaal zakendoen. Op een tijdstip of plaats naar wens. Het campagnematig bereiken van doelgroepen waarin dit mogelijk is, vraagt om meer en geoptimaliseerde digitale dienstverlening.
 

De beste aanpak.

We hebben dan ook samen de eerste stap gezet in onze Digital Cycle: het uitdenken van de slimste online strategie. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een uniek en succesvol e-mailmarketing concept, waarin de KvK eenvoudig kennis kan delen die aansluit bij het klantprofiel en de bijbehorende ondernemersbehoeften. De Startersdagcampagne 2015 is hier een goed voorbeeld van.
 

De uitkomst.


kvk-nieuwsbrief.png

 

De gelukkigste klant.

Met de KvK kijken we voortdurend naar de klantbehoefte van de ondernemer. Dit is leidend voor hoe we de communicatie voor de ondernemer inrichten. De taak van de Kamer van Koophandel is ondernemers te helpen en aan de hand te nemen. Klantvriendelijkheid en service staan voorop voor de gelukkigste klanten.
 

De sterkste resultaten.

Met behulp van onze Digital Cycle en onze kennis van e-mailmarketing automation, zijn wij in staat vanuit meerdere disciplines bij te dragen aan het e-mailmarketingbeleid van de KvK.

Hoewel de software slechts een randvoorwaarde is voor de ontwikkeling van een goed e-mailmarketingbeleid en uitvoering van campagnes, ontlast de huidige applicatie de ict-infrastructuur van de KvK. Ook bieden wij tot op heden de nodige support en geven wij interne trainingen voor de sterkste online resultaten.

Download de KvK-case 'Startersdag 2015'
kvk-hand-iphone-mockup.png
 
 
 

Meer informatie?

Vraag Remco Vriesema
023 - 531 88 74.

Mail.

 

Wilt u met ons sparren?

De koffie staat altijd klaar.
Wij zijn er klaar voor!

Contact.

 

Bij ons werken?

Sluit je aan bij ons
superteam.

Vacatures.