My Jewellery.

e-commerce doorontwikkelingen.

 

De grootste uitdaging.

Wat begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel met een eigen webshop: My Jewellery. Het online succes zorgde voor een enorme toename van traffic, maar het voormalig platform was daar niet optimaal voor ingericht. Een onbereikbare site, met ongelukkige klanten en een verminderende klantomzet tot gevolg. Netexpo en zusteronderneming Netaffairs kwamen in actie!

 

De beste aanpak.

E-commerce software zoals Magento kan veel hostingcapaciteit vragen. De inventarisatie van (on)gebruikte en conflicterende modules was dan ook de eerste stap. Op basis hiervan zijn we gestart met een optimalisatieslag aan de backend, om zo snelheid te creëren op het op maat ingerichte hostingplatform van Netaffairs.
 

 
De gelukkigste klant.

“Door de snelle groei waren wij op zoek naar een partner die zowel de software als de hardware kant onder handen kon nemen. In samenwerking met Netexpo en Netaffairs kan er snel met elkaar geschakeld worden, waardoor iedereen op de hoogte is van alle ontwikkelingen. Dit maakt het verloop van de samenwerking prettig en vergemakkelijkt het doorvoeren van veranderingen.”

Marieke van Helvoirt
General Manager My Jewellery
 
De sterkste resultaten.

Wij hebben My Jewellery ervan overtuigd, dat hoewel Magento voor de leek eenvoudige software lijkt, je nog wel de expert nodig hebt voor de beste online performance. Tot op heden voeren wij nog wekelijks optimalisaties door aan het platform. In samenwerking met Netaffairs gaan we tot het uiterste:
 
  • Verkoopomzet procentuele toename (2013 -2015): 173%
  • Siteverkeer/Traffic, vragen vanuit Netaffairs
my-jewellery-armband.png
 
 
 

Meer informatie?

Vraag Remco Vriesema
023 - 531 88 74.

Mail.

 

Wilt u met ons sparren?

De koffie staat altijd klaar.
Wij zijn er klaar voor!

Contact.

 

Bij ons werken?

Sluit je aan bij ons
superteam.

Vacatures.