Noord-Hollands Archief.

e-mail automation.

 

De grootste uitdaging.

Het Noord-Hollands Archief is hét informatiecentrum voor de geschiedenis van Noord-Holland en gemeenten in Kennemerland en Amstel- en Meerlanden. De doelgroep van het N-H Archief is veelzijdig, wat segmentatie voor nieuwsbrieven en e-mailmarketingcampagnes complex maakt. Hun huidige tool sloot niet langer aan bij de klantwensen en de behoeften van het N-H archief.

 

De beste aanpak.

Netexpo adviseerde het gebruik van Tripolis: software die het aanpassen van content aan het klantprofiel, de locatie, of tijdstip van openen mogelijk maakt. Voor een vliegende start heeft Netexpo:
 
  • De software geïmplementeerd en gekoppeld aan de website.
  • Drie nieuwsbrieftemplates teruggebracht naar één responsive template.
  • De bestaande klantdatabase gemigreerd naar het nieuwe systeem.
  • Een training gegeven voor het zelfstandig creëren en verzenden van nieuwsbrieven.
 

De uitkomst.
 

1_nha-mac.png
 

De gelukkigste klant.

“De samenwerking met Netexpo verloopt heel prettig. Onze consultant heeft veel kennis van en ervaring met e-mailmarketing en is daarmee een fijne partner voor advies en overleg. Binnenkort hopen we samen met Netexpo aan de slag te gaan met het ontwikkelen van een campagne”
 
Ilse Kaldenbach
Communicatieadviseur van het Noord-Hollands Archief


 
 

De sterkste resultaten.

Het huidige responsive e-mailtemplate draagt bij aan het vergroten van de beleving en de relevantie van de content voor haar doelgroep. Software is daarvoor slechts een randvoorwaarde, die valt of staat met de juiste begeleiding en het beste advies. Vanaf nu is het doelgroep-proof maken van nieuwsbrieven voor het N-H archief niet alleen makkelijk, maar ook gewoon leuk! Samen gaan wij voor het sterkste resultaat.
1_nha-mockup-iphone.png
 
 
 

Meer informatie?

Vraag Remco Vriesema
023 - 531 88 74.

Mail.

 

Wilt u met ons sparren?

De koffie staat altijd klaar.
Wij zijn er klaar voor!

Contact.

 

Bij ons werken?

Sluit je aan bij ons
superteam.

Vacatures.