De Renovatieapplicatie.

 

De grootste uitdaging.

In 2008 startte André Boekel zijn onderneming ABK renovatiewerken, met als specialisme het herstel van kozijnen. Dagelijks gaan gemiddeld 20 vakmensen voor ABK aan de slag bij klein- tot grootschalige renovatieprojecten. Alle projectactiviteiten worden vastgelegd: inventarisaties van werkzaamheden, kostenberekeningen en uitgevoerde werkzaamheden. Deze informatie is erg belangrijk voor bewijsvoering en verslaglegging achteraf. Door het groeiende aantal projecten werd het voor ABK een steeds grotere uitdaging om deze informatiestroom te ordenen. De aanlevering van de informatie door verschillende partijen zorgde steeds vaker voor lange avonden met arbeidsintensief puzzelwerk voor de projectleider.

 

De beste aanpak.

Netexpo ondersteunde ABK bij het digitaliseren van deze tijdrovende, handmatige klus. Samen met ABK werden de benodigde registraties, rapportages en informatiestromen in kaart gebracht. Eén van onze projectmanagers liep een dag mee op locatie om de verrichtingen van ABK-vakmannen zelf te ervaren. Wij bouwden vervolgens: een inventarisatie-app voor het inventariseren van benodigde herstelwerkzaamheden; een renovatie-app voor het vastleggen van uitgevoerde reparaties; een CMS waarin alle gegevens centraal worden opgeslagen.
 

De uitkomst.
 

imac_abk_2.png
 

De gelukkigste klant.

"Dankzij de Renovatieapplicatie hebben we na het inventariseren van reparaties aan woningen, direct een offerte, inclusief een fotorapportage, klaar. Bijkomend voordeel is dat de werkvoorbereiding ook meteen gedaan is. Dit scheelt ontzettend veel onduidelijkheid en tijd. De nauwe samenwerking met Netexpo is goed bevallen. Ik klopte aan met een idee, het Netexpo-team had de technische expertise en samen hebben we iets moois neergezet."

André Boekel
Oprichter van ABK Renovatiewerken

 

Het mooiste resultaat.

De digitalisering van het arbeidsproces levert ABK enorm veel tijdswinst. Inventarisaties worden voortaan digitaal via een app op locatie gedaan. Alle ingevoerde gegevens worden direct gesynchroniseerd in de cloud. Het inventarisatierapport komt daardoor met een druk op de knop uit het CMS rollen.

Uit te voeren reparatiewerkzaamheden worden via het CMS toegekend aan specifiek geauthoriseerde medewerkers. Via de app leggen deze medewerkers de uitgevoerde werkzaamheden vast. Ook hier zijn alle geregistreerde gegevens direct opvraagbaar in het CMS in een werkzaamhedenrapport.

Ga naar Renovatieapplicatie.nl.
surfaceai_2.png
 
 
 

Meer informatie?

Vraag Remco Vriesema
023 - 531 88 74.

Mail.

 

Wilt u met ons sparren?

De koffie staat altijd klaar.
Wij zijn er klaar voor!

Contact.

 

Bij ons werken?

Sluit je aan bij ons
superteam.

Vacatures.