Zienrs.

optiekspecialist op elk device.

 

De grootste uitdaging.

ZIENRS, een collectief van zelfstandige optiekspecialisten met zichtbare liefde voor het vak. Bij deze specialisten draait het om het delen van onmetelijke kennis, het leveren van de hoogste kwaliteit en service. Maar hoe benadruk je online de toegevoegde waarde van deze specialisten ten opzichte van grote ketens?

 

De beste aanpak.

Netexpo ontwikkelde daarvoor een maatwerk platform, die de krachten van ruim 80 optiekspecialisten bundelt. Daarvoor zijn alle user journeys -de belangrijkste routes die bezoekers afleggen binnen de website- volledig uitgewerkt voor de bouw van de nieuwe site. Het platform is naast een webwinkel, ook een site vol inspiratie waar iedereen alle ins- & outs over oogkunde en verzorging kan lezen en delen. Dat kan via ieder device, want de website is volledig responsive.
 

1_zienrs_home.jpg
 

De beste samenwerking.

Vanaf de start van het platform is er intensief contact geweest tusen Netexpo en het Zienrs team. De ontwikkeling van het responsive webportal is ontworpen en gebouwd door Netexpo. Het nieuwe collectief van onafhankelijke optiekbedrijven Zienrs is in 2014 definitief van start gegaan. Het portal zit in een continue ontwikkelingsproces waarbij de samenwerking met Zienrs veelvuldig, intens en prettig verloopt. 
 De sterkste resultaten. 

De kracht van het concept ligt in de bundeling van krachten, die online een groter bereik creëert. De strategische aanpak zorgt voor een optimale online beleving, die naadloos aansluit bij de wensen en behoeften van de consument. Online overtuigd van de specialist? Dat betekent een bezoek aan de vesting in de buurt. Het sterkste resultaat voor Zienrs, door een optimale off- en online integratie.

Bekijk de case online: www.zienrs.nl
 

 3_zienrs_mockup.png
 
 
 

Meer informatie?

Vraag Remco Vriesema
023 - 531 88 74.

Mail.

 

Wilt u met ons sparren?

De koffie staat altijd klaar.
Wij zijn er klaar voor!

Contact.

 

Bij ons werken?

Sluit je aan bij ons
superteam.

Vacatures.