Websites & Apps.

 

Websites & Apps op maat


Wij ontwerpen, bouwen en implementeren:
  • Interactieve, responsive websites op maat
  • Apps voor desktop en mobiel
  • Wordpress websites
  • Magento webshops
  • Back-end systemen
We denken organisatorisch en technisch met je mee van idee tot oplevering van een werkende online oplossing.
 

Van idee tot resultaat

Ons team van hoog opgeleide en gecertificeerde ontwikkelaars zorgt ervoor dat hetgeen dat bepaald is in de concept- en designfase, wordt doorvertaald naar een state-of-the-art (mobiele) app of website. We zorgen ervoor dat de nieuwe systemen goed aansluiten bij je bestaande software en databases. Dat de websites en apps zich aanpassen aan mobiele apparatuur is voor ons vanzelfsprekend. We leveren op maat of op basis van bestaande systemen, zoals Wordpress of Magento.
 

Wordpress websites

Op basis van WordPress zijn prachtige websites mogelijk. Wordpress is geoptimaliseerd voor SEO en heeft een gebruikersvriendelijk CMS. Onze specialisten nemen de doelstellingen en wensen met je door en geven je advies. We bouwen de WordPress website naar jouw wens en organiseren gebruikerstrainingen. In workshops bepalen we samen de juiste content voor de website en helpen we je bij het maken ervan.  
 

Magento webshops

Magento is toonaangevende, open-source, e-commerce software, waarin je de mooiste webshops kunt bouwen. Ons doel is het opleveren van winstgevende webshops. In de ontwerp-, ontwikkel-, en opleverfase, houden we rekening met een goede koppeling met bestaande systemen . Alleen zo presteert een Magento webshop optimaal binnen een omnichannelstrategie en op het gebied van responssnelheid. Er zijn responsive en mobiele oplossingen mogelijk. Training maakt deel uit van de implementatie.


Apps: native, web of hybride

In dit tijdperk van smartphones en tablets worstelen veel bedrijven met de vraag: zetten we een app in of niet? Op basis van de wensen en behoeften van jouw doelgroep en jouw organisatie, adviseren en/of ontwikkelen we de beste oplossing. Je hebt native apps (download je in de app store van je smartphone of tablet) en web apps (een mobiele versie van een website). Een hybride app combineert een web app met de mogelijkheden van een native besturingssysteem (Android, iOS, Windows Phone, Google Phone).


Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met:
 

Remco Vriesema. Managing partner

 

remco@netexpo.nl

 

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?

Neem contact op.