over ons.

 

Wat willen jouw klanten?

Stel: een ondernemer begint een restaurant en hij mag kiezen waarin het uitblinkt: de beste kwaliteit, de laagste prijs of de snelste bediening. Maar wat als zijn klanten geen trek hebben?  

De moraal van het verhaal: de restauranthouder heeft niet geluisterd naar zijn klanten. Hij vult hun behoefte niet in. Uitblinken helpt niet. Zonder rammelende maag loopt iedereen zijn deur voorbij. 

Onze visie
Onze visie is dat marktwinnaars diegenen zijn die niet zomaar doen, maar eerst luisteren. Naar datgene wat de klant nodig heeft. Waarbij relevantie het uitgangspunt is voor actie. Om de behoeften van jóúw klanten in te vullen, helpen we je graag de krachtigste onlinestrategie op te stellen. Techniek is daarbij nooit een doel, maar een middel om de beste resultaten te behalen.
 
netexpo

Online bureau Netexpo.

Netexpo is opgericht in Haarlem in 1996. Sinds die tijd hebben we niet alleen veel gelukkige klanten, maar ook veel ervaring opgedaan op het gebied van strategie, concept & design, web development, e-commerce, mobile & apps en online marketing.
 
We zijn niet alleen heel goed met code en data, maar geven je ook het beste (online) advies voor de beste resultaten. Borrelt er een idee in je hoofd, maar je weet niet waar je moet beginnen? Kom dan een keer vrijblijvend met ons sparren! 
 
hoe wij werken.

 
 

35 specialisten maken het beste team.

het beste team

 
Just Internet Group

Netexpo is een onderdeel van de Just internet group.

 
 

Onze partners.